בקערה מניחים את החלמונים (צהובים) מוסיפים את הסוכר ואת סוכר הוניל.
מקציפים את התערובת עד אשר מקבלים קציפה בהירה , מוסיפים את השמן בזרם דק ומקציפים קלות.
מוסיפים את מיץ התפוזים, מוסיפים את מיץ הלימון ואת גרירת הלימון ומערבבים.
מוסיפים את הקמח המנופה ומקציפים עד לאחידות ודי.
משמנים תבנית מספר 24-26 , מוזגים את התערובת ומשטחים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן אפיה כ -20 -25 דקות או עד להזהבה (רצוי להכניס קיסם ולבדוק אם יוצא נקי).
להוציא את התבנית מהתנור ולקרר מעט.
שכבה שניה
בקערה קטנה לערבב 2 כפות של ריבה אדומה, למרוח את הריבה על פני התחתית.
שכבה שלישית
בקערה להכניס את החלבונים ולהתחיל להקציף, לאחר שנוצרות מסביב בועות יש להוסיף את הסוכר בשתיים שלוש פעמים.
להמשיך להקציף עד שמתקבל קצף מבריק ויציב, מוסיפים את פתיתי הקוקוס ומערבבים בתנועות עטיפה עדינות.
יוצקים את תערובת הקוקוס על הריבה ומשטחים באופן שווה.
מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן האפייה כ- 20 דקות או עד אשר מזהיב.