דף הבית >> בשר ועוף >> חזה עוף בניחוח הודי
 
חזה עוף בניחוח הודי 
 

המצרכים
 
3 כפות שמן
4 בצלים גדולים פרוסים גס לרבעי טבעות
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
400 גרם אפונה קפואה מבושלת לפי הוראות היצרן (לא חובה אבל טעים☺)
1 כף שטוחה תערובת תיבול בירייאני (או לפי הטעם)
מלח
 
אופן ההכנה

יוצקים את השמן למחבת גדולה מוסיפים את הבצל ומטגנים להזהבה קלה.
מוסיפים את רצועות חזה העוף ומטגנים יחד עד שהחזה מוכן.
מתבלים בבירייאני ובמלח מערבבים יחד כדקה.
מוסיפים את האפונה המבושלת מערבבים ומורידים מהאש.
 
---
 
* טעים להגיש על אורז לבן, פירה, עם פרוסת לחם לבנה טרייה או לנשנש כמו שזה.
* תערובת התיבול היא של תבליני נפטון (קישור לתבלין) אני קניתי במשקל בלגעת באוכל.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

         
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים