דף הבית >> ריבות >> ריבת צימוקים ואגוזים
 
ריבת צימוקים ואגוזים 
 

המצרכים 
 
400 גרם צימוקים (אפשר כל סוג רק בלי גרעינים)
400 גרם סוכר
400 מ"ל מים
מיץ לימון מחצי לימון
2 מקלות קינמון
200 גרם אגוזי מלך
 
אופן ההכנה
 
שמים בסיר את המים והסוכר ומבשלים 10 דקות לאחר הרתיחה.
מוסיפים את הצימוקים ומקלות הקינמון ומבשלים כ- 50 דקות לאחר הרתיחה על אש נמוכה
עד שהסירופ מסמיך.
מוסיפים את מיץ הלימון מבשלים עןד כ- 10 דקות.
מורידים את הריבה מהאש מוסיפים את אגוזי המלך מערבבים ומצננים.
ממלאים צנצנות ושומרים במקרר.
 
---
 
* הכמות מתאימה לצנצנת מלאה של ליטר.
* ניתן לגוון עם חומרי טעם כמו תרמילי הל, מסמרי ציפורן, עלי דפנה ...

 
הורדת קובץ להדפסה

           
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים