דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> קרמשניט תפוחים
 
קרמשניט תפוחים
 

המצרכים
 
6 תפוחים גדולים קלופים וחתוכים לפלחים דקים
כפית גדושה קינמון
2 כפות סוכר דמררה
100 גרם צימוקים
 
מערבבים הכל יחד ומפזרים בתחתית תבנית עגולה מס' 26 משומנת
 
בלילת בצק
 
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
½ כוס שמן
3 ביצים
 
אופן ההכנה
 
מערבבים את מרכיבי הבלילה ויוצקים על התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות ומצננים.
 
קרם וניל מבושל
 
3 כוסות חלב
¾ כוס סוכר
קורט מלח

מכניסים לסיר ומביאים לרתיחה.
 
לקערה קטנה מכניסים

1 כוס חלב
¾  כוס קורנפלור
3 חלמונים
1 כף תמצית וניל
 
מערבבים היטב שלא יהיו גושים ומוסיפים בזרם דק לחלב הרותח תוך כדי ערבוב במטרפה.
מבשלים כשתי דקות עד שמתקבלת רפרפת סמיכה ומבריקה.
מורידים מהאש מוסיפים 50 גרם חמאה ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
מצננים מעט את הקרם מערבבים ויוצקים על העוגה.
לאחר צינון מוחלט מכניסים את העוגה במקרר.
 
 
* פיזרתי מעט קוקוס קלוי על הקרם ... הקישוט לשיקולכם (:

 

 
הורדת קובץ להדפסה

          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים