מכניסים את כל מצרכי הבצק למעבד מזון ומעבדים רק עד לקבלת גוש בצק.
משטחים את הבצק בתבנית עגולה מס' 26 משומנת קלות.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שהבצק מזהיב.
כשהתחתית מוכנה מגרדים בעזרת מזלג כ- 1/3 מהתחתית ושומרים בצד
לפיזור מעל המלית.
אופן הכנת קרם הגבינה
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם הסוכר, הנס קפה והאינסטנט פודינג שוקולד
לקרם אחיד ויציב.
מוסיפים את הגבינה והשמנת חמוצה ומערבלים במהירות הכי נמוכה לקבלת קרם אחיד.
לאחר שהתחתית התקררה יוצקים את קרם הגבינה ומעל מפזרים את הפירורים.
מכניסים את העוגה למקרר לפחות ל-8 שעות לפני הפריסה.
אני אוהבת להכין יום יומיים לפני.