דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> שום מקורמל ביין בתנור
 
שום מקורמל ביין בתנור 
 

המצרכים
 
6 ראשי שום
1 כוס יין אדום מתוק
¾ כוס סוכר
3 גרגרי פלפל שחור אנגלי
1 עלה דפנה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
 
אופן ההכנה
 
מכניסים לסיר קטן את כל המצרכים מלבד השום מבשלים רק עד המסת הסוכר.
חותכים את בסיס ראשי השום כך שהשיניים יציצו (:
ניתן להשאיר את הראשים כמו שהם או לפרק לשיניים.
מניחים את השום השלם או המפורק בתבנית איינגליש קייק חד פעמית יוצקים מעל את היין
החם ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-  200 מעלות טורבו כ- 45 דקות.
 
 
* מתאים לצד בשרים / דגים / תופסת לסלטים ירוקים / סתם לנשנש.
* אם נשאר לשמור בצנצנת במקרר (:

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
          

          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים