להכניס את החומרים לקערה גדולה, לבחוש היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
---
½ כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית אבקת קפה נמס
1 כוס קוקוס
¾ כוס אגוזים קצוצים גס
100 גרם שוקולד מריר מגורר על פומפייה גסה
לערבב את החומרים היבשים בנפרד. להוסיפם לתערובת ולבחוש עד שמתקבל בצק אחיד.
---
6 חלבונים
½ כוס סוכר
להקציף את החלבונים בקערה בינונית. כאשר מתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בשתיים-שלוש פעמים ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש. להוסיף את הקצף לבצק בתנועות עטיפה. לצקת את הבצק לתבנית אפייה עגולה מס' 26 משומנת.
לאפות בחום בינוני 50-60 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי והיא קפיצית למגע.
---
½ כוס קפה נמס (משקה)(אני יוצקת על העוגה כוס מלאה משקה)
לשפוך על העוגה האפויה בעודה חמה. להוציא את העוגה מהתבנית לאחר צינון של כ- 15 דקות.
--- (אני מכפילה את כמות הקצפת)