6 כפות שמן
3 כוסות אורז (600 גרם)
½ 5 כוסות מי ברז
1 כף מלאה פפריקה מתוקה
¼ כפית פפריקה חריפה
1 כף מלאה אבקת מרק עוף
1 כף מלאה פטרוזיליה יבשה
מלח (אם צריך)
2 כוסות אפונה קפואה
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר מוסיפים את האורז ומערבבים דקה שתיים שהאורז יצופה בשמן.
מוסיפים את המים ושאר המצרכים מביאים לרתיחה מכסים את הסיר ומבשלים 22 דקות
על להבה נמוכה.
מכבים את האש משאירים את הסיר מכוסה עשר דקות מערבבים בעדינות וזה מוכן (: