דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> קוגל תפוא
 
קוגל תפו"א 
 

המתכון נלקח מהאתר "כיכר השבת" האתר החרדי. קישור למתכון המקורי: כאן
 
המצרכים
 
8-10 תפוחי אדמה גדולים
2 בצלים בינוניים
4 ביצים
3 כפות קמח מצה / פרורי לחם
1 שקית אבקת אפייה
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח
פלפל שחור
חצי כוס שמן רותח
 
אופן ההכנה
 
במעבד מזון או ידנית מגרדים את תפוחי האדמה והבצל ומייד שופכים עליהם את
הביצים כדי שיישארו בהירים.
מוסיפים את כל שאר החומרים חוץ מהשמן ומערבבים היטב..
 
מרתיחים את השמן אפשר להרתיח בסיר קטן על האש.
שופכים את השמן הרותח אל תוך התערובת ומערבבים היטב.
לפני שמעבירים לתבנית כדאי לנסות ולסחוט קצת את הנוזלים שהצטברו בתחתית הקערה.
אפשר להכין בתבנית אחת בינונית או בשלוש תבניות מוארכות.
 
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כשעה וחצי או שעתיים.
ויש לכם קוגל תפוחי אדמה מדהים.
 
 
* אני גירדתי את תפו"א והבצל עם הדיסקית הבינונית של המג'ימיקס.

 

 
הורדת קובץ להדפסה

           
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים