½ ק"ג קמח
1 כפית גדושה אבקת אפייה
½ כוס שמן
1 ביצה גדולה
½- ¾ כוס סוכר
¾ כוס מים (לפי הצורך)
2 כפות גדושות שומשום
1 כף גדושה זרעי אניס
אופן ההכנה
לשים את כל המצרכים לבצק אחיד וחלק.
מכסים את הבצק במגבת ומניחים בצד לחצי שעה.
לאחר חצי שעה מחלקים את הבצק לשניים.
כל חלק מרדדים לעלה דק בעובי 3-4 מ"מ.
בעזרת גלגלת (רצוי משוננת) חותכים למלבנים ומחוררים עם מזלג לקישוט.
מסדרים את העוגיות בתבנית על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש
ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.