1 בצל גדול מגורר גס
חלקי עוף (לא חובה אבל מוסיף לטעם)
400 גרם פול ירוק
½ ק"ג תפו"א ירושלמי חתוך גס
400 גרם ראשי ארטישוק חתוכים לחצאים/רבעים
4 קישואים חתוכים גס
½ צרור כוסברה קצוצה
2 ליטר מים
1 כף אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
יוצקים לסיר מעט שמן ומטגנים את הבצל המגורר לשקיפות.
מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הכוסברה אותה מוסיפים 5 דקות לפני תום הבישול
ומבשלים כשעה וחצי.
* פול וראשי ארטישוק השתמשתי בקפואים כמובן שאפשר טרי בעונה. * מאוד טעים להגיש על קוסקוס.