דף הבית >> בשר ועוף >> גרונות הודו פיקנטיים
 
גרונות הודו פיקנטיים
 

המצרכים
 
½ 1- 2 ק"ג גרונות הודו חתוכים
1 בצל גדול קצוץ
שיני שום קלופות ופרוסות מראש שום אחד
1 כף כמון
1 כף פפריקה חריפה מרוקאית
1 כף פריקה מתוקה מרוקאית
מלח
פלפל שחור
½ כוס מים
 
אופן ההכנה

בסיר לחץ מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן לשקיפות מוסיפים את שיני השום הפרוסות
והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים את המים מערבבים ומוסיפים את הגרונות מערבבים וסוגרים את הסיר.
מבשלים 50 דקות לאחר הרתיחה.
 
 
* ניתן להוסיף לסיר תפו"א שלמים או פרוסים / זיתים ללא חרצנים
* ניתן להחליף את הגרונות בבשר או לשלב.
* טעים להגיש על מצע של פירה / קוסקוס / פסטה.
* חלה טרייה לשידוך עם הרוטב מבטיחה הנאה מרובה (:

 

 
הורדת קובץ להדפסה

             
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים