דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> שטרויזל תפוחים
 
שטרויזל תפוחים 
 

המצרכים
 
6 תפוחים חתוכים לקוביות בינוניות
3 כפות סוכר חום
כפית קינמון
100 גרם צימוקים
 
לשטרויזל
 
140 גרם קמח תופח (כוס)
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם סוכר (½ כוס)
 
אופן ההכנה
 
מרככים את קוביות התפוחים במיקרו 5-6 דקות מערבבים עם הסוכר הקינמון והצימוקים
ומסדרים בתבנית 20*30 +- משומנת בחמאה.
את מצרכי השטרויזל מכניסים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת פירורים גסים.
מפזרים את פרורי השטרויזל על התפוחים ואופים ב- 180 מעלות
כ- 30 דקות +- עד להזהבת השטרויזל.
 
 
* אפשר להכין עם פירות אחרים כמו משמשים, שזיפים, אפרסקים ... אפשר לערבב.
* שטרויזל חם טעים להגיש עם גלידה במיוחד וניל. פצצה. (:
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

          

          
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים