6 תפוחים חתוכים לקוביות בינוניות
3 כפות סוכר חום
כפית קינמון
100 גרם צימוקים
לשטרויזל
140 גרם קמח תופח (כוס)
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם סוכר (½ כוס)
אופן ההכנה
מרככים את קוביות התפוחים במיקרו 5-6 דקות מערבבים עם הסוכר הקינמון והצימוקים
ומסדרים בתבנית 20*30 +- משומנת בחמאה.
את מצרכי השטרויזל מכניסים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת פירורים גסים.
מפזרים את פרורי השטרויזל על התפוחים ואופים ב- 180 מעלות
כ- 30 דקות +- עד להזהבת השטרויזל.
* אפשר להכין עם פירות אחרים כמו משמשים, שזיפים, אפרסקים ... אפשר לערבב. * שטרויזל חם טעים להגיש עם גלידה במיוחד וניל. פצצה. (: