מקציפים את חמשת החלבונים עם 3 כפות סוכר לקצף יציב.
מוסיפים לקצף את תערובת השוקולד וכוס קמח תופח ומאחדים בתנועת קיפול.
אני מאחדת במיקסר על מהירות הכי נמוכה עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצקים את העיסה לתבנית עגולה מס' 26 ואופים בחום של 180 מעלות כ- 30-40 דקות
או עד שהיא מוכנה.
ציפוי לעוגה (גנאש שוקולד)
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
מכניסים לסיר את השמנת מתוקה והשוקולד ומחממים רק עד המסה
ומערבבים לקרם חלק.
יוצקים את הגנאש על העוגה.
אפשר להמיס גם במיקרו כדקה-דקה וחצי ולערבב לקרם חלק.