דף הבית >> בשר ועוף >> בצל ממולא ברוטב סילאן
 
בצל ממולא ברוטב סילאן  
 

6 בצלים גדולים
 
המצרכים למילוי
 
½ 2 כוסות אורז עגול/סושי
500 גרם חזה עוף קצוץ דק
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
4 כפות שמן
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
½ צרור שמיר קצוץ
1 כפית מלאה בהרט  (הבהרט של פרג מומלץ)
½ כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
 
מערבבים לתערובת אחידה
 
המצרכים לרוטב הבישול
 
1 ליטר מים
½ כוס שמן
1/3 כוס מיץ לימון
2 כפות סילאן
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
 
אופן ההכנה
 
מקלפים את הבצלים וחותכים אותם לאורכם עד הליבה.
מכניסים את הבצלים לסיר ממלאים מים מביאים לרתיחה מבשלים 20 דקות ומצננים.
לאחר הצינון מפרידים את גלדי הבצל אחד אחד.
בסיר גדול ורחב מניחים את הליבות והגלדים שלא ניתנים למילוי.
מתחילים לגלגל. מניחים בתחילת כל גלד מילוי ומגלגלים לסגירה.
מניחים את הבצלים הממולאים בסיר צפופים אחד לשני.
מרתיחים את מצרכי הרוטב בסיר נפרד ויוצקים לסיר הממולאים.
מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה שעה.
פותחים מכסה יוצקים מעל הבצלים 1-2 כפות סילאן ומכניסים לתנור שחומם
ל- 110 מעלות 3-4 שעות אפשר גם יותר.
 
 
* בזמן ההגשה ניתן לצקת מעט סילאן על הבצלים.   

 
הורדת קובץ להדפסה

          

          


 
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים