דף הבית >> דגים >> סלמון בסגנון מרוקאי
 
סלמון בסגנון מרוקאי
 

המצרכים
 
6 נתחי דג סלמון
½  כוס שמן קנולה/זיתולה
1 ראש שיני שום קלופות וחצויות
2 פלפלים אדומים גדולים חתוכים לרצועות עבות
1 צרור כוסברה קצוצה
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן זית
1 כפית כורכום
1 כפית קימל טחון
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1-2 פלפלים אדומים חריפים יבשים (הגדולים) מחורצים
3-4 פלפלים אדומים מתוקים יבשים מחורצים
2 כוסות מים רותחים
פפריקה חריפה בשמן (רק אם לא מספיק חריף)
 
אופן ההכנה
 
בסיר גדול רחב מחממים את השמן מוסיפים את שיני השום החצויות ומערבבים כחצי דקה.
מוסיפים את רצועות הפלפלים האדומים ומערבבים כדקה.
מוסיפים את התבלינים מערבבים כמה שניות לפתיחת הטעמים.
מסדרים מעל את הדגים מפזרים על הדגים את הכוסברה והפלפלים היבשים.
מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים בסיר חצי מכוסה כשעה ורבע.
אם נותרו הרבה נוזלים לפתוח את הסיר ולתת לרוטב להצטמצם.
 
 
* ניתן להכין עם דגים אחרים.

 

 
הורדת קובץ להדפסה
      
           

           
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים