דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> רוגלך
 
רוגלך / אורן גירון (כמו שאני הכנתי)
 

בצק

חצי קילו קמח
חצי כוס חלב פושר
20 גרם שמרים יבשים
80 גרם סוכר
כפית מלח
2 ביצים
100 גרם חמאה רכה

ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר 10 דקות
להתפיח עד הכפלת הנפח או לילה (9-12 שעות) במקרר .

מילוי

ממרח שוקולד השחר
מעט קינמון לפזר על ממרח השוקולד (אם אוהבים)

לרדד בצק איך שרוצים מלבן או עיגול, למרוח את המילוי,
לחתוך למשולשים ולסגור ליצירת רוגלך למרוח בחלמון+כף מים,
להתפיח שוב כ- 40 דקות ולאפות ב- 180מעלות כ- 20 דקות.

לאחר האפייה למרוח על הרוגלך בסירופ סוכר.

* אני חילקתי את הבצק ל- 3 חלקים כל חלק גלגלתי לרולדה וחתכתי כמו בתרשים.



סירופ סוכר

½ כוס סוכר
½ כוס מים
¼ כוס ברנדי (לא חובה)
להביא לרתיחה ולבשל 5 דקות

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים