|
|
|
|
לשאול תמיד אפשר (:
מאת:
קיצי
Jun 15, 2012
||
06:19
|
°
|
אפשר שאלה בנוגע להכנת סחוג?
לי
|
|
|
Jun 15, 2012 | 00:39
|
|
|
°
|
לשאול תמיד אפשר (:
קיצי
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Jun 15, 2012 | 06:19 |
|
|
•
|
כיצד נוצר עובש בצנצנת סחוג ביתי....
לי
|
|
|
Jun 16, 2012 | 10:45 |
|
הכנתי סחוג ,הצפתי את הסחוג בשמן והכנסתי למקרר דבר שאמור לשמור על הסחוג לאורך זמן ארוך
כעבור כשבוע נוצר עובש
כיצד ניתן למנוע את תופעת העובש
מדובר בסחוג שנוצר מפלפלים שהושרו במים ונטחנו עם שום במטחנת בשר.
אשמח לעצות ממך
תודה
|
|
|
|
|
•
|
באמת מוזר ... שטפת את הצנצנת במים
kisi
|
|
|
Jun 16, 2012 | 11:33 |
|
רותחים?
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 16, 2012 | 11:55 |
|
אם את מתכוונת למים בו הושרו הפלפלים הם היו מי ברז רגילים
האם כאן הבעייה?
|
|
|
|
|
•
|
לא ... הצנצנת שהכנסת לתוכה את הסחוג
kisi
|
|
|
Jun 16, 2012 | 14:08 |
|
עברה עיקור?
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|