|
|
|
|
בוקר אור -השתמשתיי
מאת:
ענתי
Sep 10, 2012
||
06:43
ותמיד משתמשת בדבש של יד מרדכי כמובן . צנצנת דבש לפי שקילה שלי של כוס היא כל הצנצנת בעצם.תודה
|
|
|
•
|
|
|
Sep 09, 2012 | 16:36
|
|
היי קייצי-שנה שעברה הכנתי אותה כמה פעמים ותמיד יצאה מוצלחת. יום שישי הכנתי,לא יצא לי טוב.
טעמתי פרוסה ,זה נטעם כאילו מורגש הסוכר הגרגרים ממש.כמה את שמה סוכר?
האם פשוט את שמה מצרכים מערבבת ואז מוספיה את הקח עם הקינמון?תודה
|
|
|
|
|
•
|
אני מכינה בדיוק כמו שרשום במתכון
kisi
|
|
|
Sep 09, 2012 | 21:19 |
|
איזה דבש השתמשת? שנה שעברה השתמשתי בדבש של שופרסל והלך לפח ... יד מרדכי הכי טוב.
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
|
|
•
|
בוקר אור -השתמשתיי
ענתי
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Sep 10, 2012 | 06:43 |
|
ותמיד משתמשת בדבש של יד מרדכי כמובן . צנצנת דבש לפי שקילה שלי של כוס היא כל הצנצנת בעצם.תודה
|
|
|
|
|
•
|
כוס דבש = 360 גרם ... אולי את שמה
kisi
|
|
|
Sep 10, 2012 | 11:12 |
|
יותר מידי ...
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 10, 2012 | 12:06 |
|
לפי כוס ,כמו של התה עם הידית . צנצנת של דבש (לא הגדולה) ביוק הספיקה לכמות הזאת.
גם שנה שעברה עשיתי כך.הבעיה היתה ההרגשה של גרגירי הסוכר בעוגה. ננסה שוב,זה בטוח.
|
|
|
|
|
•
|
קיצי-נדמה לי שיש לך טעות
ענתי
|
|
|
Sep 12, 2012 | 16:14 |
|
|
°
|
תלוי היכן מסתכלים (:
kisi
|
|
|
Sep 12, 2012 | 16:30 |
|
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
קישור מצורף:
המרות
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|