|
|
|
|
היי ענתי (: אני מגרדת את כל הירקות
מאת:
kisi
Dec 03, 2012
||
08:34
במעבד מזון או בפומפייה גסה אך בהחלט ניתן לקצוץ את הבצל דק דק ...
יום טוב (:
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
•
|
|
|
Dec 02, 2012 | 14:51
|
|
היי קייצי-מה שלומך? רציתי לשאול על לביבות ירק.איך את מגרדת את הבצל? האם כמו את שאר הירקות
בפומפיה גסה? אני שואלת משום שתמיד שאני מנסה לגר בצל בפומפי הגסה,יוצא לי יותר נוזלים מהירק עצמו.האם אפשרי לקצוץ דק את הבצל?תודה
|
|
|
|
|
•
|
היי ענתי (: אני מגרדת את כל הירקות
kisi
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Dec 03, 2012 | 08:34 |
|
במעבד מזון או בפומפייה גסה אך בהחלט ניתן לקצוץ את הבצל דק דק ...
יום טוב (:
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|