|
|
|
|
הבצק הזה אוהב המון שמן ...
מאת:
kisi
Aug 18, 2012
||
20:08
קשה לי לדעת היכן הטעות ... מומלץ להגיש חם רצוי מיד אחרי האפייה.
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
•
|
|
|
Aug 18, 2012 | 18:47
|
|
הי לך
עשיתי את הבצק (כמויות מוקטנות ל - 50% לפי ההוראות כולל המתנה עם כיבוי בשמן של מספר שעות .
מיחאתי בתפוחי אדמה עם בצל .
הכנסתי לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות. אחרי חצי שעה הבצק עדיין לא היה אפוי ואחרי עוד מספר דקות הוא כבר התייבש .
היכן טעיתי ? המתכון נראה מאוד קורץ והכזבה היום בארוחת צהריים הייתה מאוד גדולה . אגב , באיזה רמת חום ( בערך ) ממולץ להגיש לשולחן ?
מוטי
|
|
|
|
|
•
|
הבצק הזה אוהב המון שמן ...
kisi
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Aug 18, 2012 | 20:08 |
|
קשה לי לדעת היכן הטעות ... מומלץ להגיש חם רצוי מיד אחרי האפייה.
"יום שלא צחקת בו הוא יום מבוזבז"
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
|
|
|
|