לאחר תפיחת הבצק מחלקים את הבצק ל- 9 לחמניות עגולות.
מניחים את הלחמניות בתבנית מרופדת בנייר אפיה מברישים אותן
בשמן ומתפיחים חצי שעה.
לוקחים כוס (של תה) משמנים את התחתית ויוצרים גומה עמוקה
(כמעט עד הסוף) בכל לחמנייה.
ממלאים את הגומות בתערובת הגבינות מעל ניתן לקשט בעגבנית שרי, זית, זעתר, ארוגנו.
מתפיחים את הלחמניות הממולאות 30 דקות ואופים כ- 25 דקות בתנור
שחומם מראש - 200 מעלות.
* רעיון הגומות נלקח מהרשת רעיון נחמד שניתן להשתעשע איתו ברבה כיוונים ...
תשחקו (: * אפשר להחליף את הגבינות לפי טעמכם סה"כ ל-9 לחמניות צריך 300 גרם גבינות.