היי קייצי-מה שלומך? רציתי לשאול על לביבות ירק.איך את מגרדת את הבצל? האם כמו את שאר הירקות
בפומפיה גסה? אני שואלת משום שתמיד שאני מנסה לגר בצל בפומפי הגסה,יוצא לי יותר נוזלים מהירק עצמו.האם אפשרי לקצוץ דק את הבצל?תודה
קיצי - איך אני שמחה שמצאתי את האתר הזה שלך ! בעברה עקבתי אחרי המתכונים שלך באתר האוכל של YNET והיה לך מתכון שמקרא משהו כמו תבשיל עוף לפתיחת הצום . הכנתי אותו כל שנה והשנה אני לא מצליחה למצא. האם תוכלי להזכיר אותו ? הוא פשוט טעים ונפלא לתחילת הצום . תודה וצום קל
מתכננת להכין את הכרוב הממולא לתשעה אנשים. רציתי לדעה כמויות בערך. האם יספיק? פעם ראשונה שאני מכינה כרוב ממולא. בחיים..! שאלה נוספת, האם את הכרוב הכבוש מבשלים עם הרוטב? האם אפשר לבשל בשתי קומות בסיר? לא יודעת אם הסיר רחב מספיק.
רב תודות!
* יספיק. יוצאים הרבה מה שאת רואה אצלי בתמונה זה שתי קומות ...
* את הכרוב הממולא מניחים על הכרוב הכבוש אחרי התהליך הזה ...
בסיר רחב מטגנים ב- ¼ כוס שמן בצל אחד גדול קצוץ עד להזהבה קלה,
מוסיפים קופסת כרוב כבוש מסוננת וכף גדושה סוכר (אפשר יותר), מטגנים קצת יחד.
מוסיפים 100 גרם רסק עגבניות ומתבלים בפלפל שחור ומלח.
היי קייצי-שנה שעברה הכנתי אותה כמה פעמים ותמיד יצאה מוצלחת. יום שישי הכנתי,לא יצא לי טוב.
טעמתי פרוסה ,זה נטעם כאילו מורגש הסוכר הגרגרים ממש.כמה את שמה סוכר?
האם פשוט את שמה מצרכים מערבבת ואז מוספיה את הקח עם הקינמון?תודה
לפי כוס ,כמו של התה עם הידית . צנצנת של דבש (לא הגדולה) ביוק הספיקה לכמות הזאת.
גם שנה שעברה עשיתי כך.הבעיה היתה ההרגשה של גרגירי הסוכר בעוגה. ננסה שוב,זה בטוח.
בוקר אור-העוגה הצליחה-תודה.
אם אני רוצה לאפות כמאפינס ,כמו אצלך,ראיתי ששמת את הנייר בתוך תבנית המאפינס-יש צורך לשמן משהו?
תבית?מאפינס? איך העברת את הבלילה כל כך יפה למאפינס?תודה