בוקר אור , זכור לי שעשיתי אותה שנה שעברה-נהדרת,רכה קלה ועסיסית.רק איניזוכרת:כמה זה במשקל 2 ורבע כוסות קמח תופח? ולכמה תבניות מקרטון ,(כמו שיש בתמונה אצלך) העיסה מספיקה?תודה ויום מקסים
הי לך
עשיתי את הבצק (כמויות מוקטנות ל - 50% לפי ההוראות כולל המתנה עם כיבוי בשמן של מספר שעות .
מיחאתי בתפוחי אדמה עם בצל .
הכנסתי לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות. אחרי חצי שעה הבצק עדיין לא היה אפוי ואחרי עוד מספר דקות הוא כבר התייבש .
היכן טעיתי ? המתכון נראה מאוד קורץ והכזבה היום בארוחת צהריים הייתה מאוד גדולה . אגב , באיזה רמת חום ( בערך ) ממולץ להגיש לשולחן ?
מוטי
קיצי שלום,
מאד נהנת מהמתכונים שלך כבר שנים. ראיתי את המתכון לוופל בלגי שוקלת לקנות מכשיר
יש לך המלצות/ תובנות עצות ואיפה מוכרים יעזור לי מאד
תודה
ושבוע טוב
היי אביטלו'ש אני קניתי את המכשיר הזה של krups שנה שעברה מעולה לא תצטערי אם אין לך בעיה של מעט לכלוך כלומר צריך לדעת לשים כמות נכונה של בלילה במכשיר כי אחר כך זה נוזל קצת מהצדדים ובכל מקרה הכל עניין של נסיון.
לקיצי שלום
פשוט לא יכולה "להתאפק" עד יום ראשון החמין מקרוני שאני מכינה אותו כבר כמה פעמים אין ע ל י ו !כמו שאומרים הילדים ס ו ף !!! תודה לך ושבת שלום ומבורך shila